frequent filler
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Ons motto is "printen zonder gedoe". De oorzaak dat printers niet goed werken heeft vaak enkele achterliggende oorzaken die bij de aanschaf van de printer niet naar voren komen. Zo kan de printer vaak goedkoop worden aangeschaft maar blijkt dat de cartridges niet helemaal gevuld zijn of dat ze duur in aanschaf zijn of te snel leeg zijn. Bij onze keuze in printers wordt vooral gekeken naar het gebruikersgemak en de prijs van de cartridges.

Al onze printers krijgen 5 jaar garantie en een hulplijn voor wanneer er vragen zijn. Daarnaast verkopen we alleen printers waar de prijs voor de inkt in een goede verhouding staat tot het aantal pagina's die men hiermee kan afdrukken en het doel dat men heeft bij de aanschaf van de printer.

Wij zijn daarom Brother dealer, een merk met een goede en oprechte service, makkelijk te bedienen en een goede prijs voor de inkt of toners. Daarnaast verkopen we voor de fotoliefhebbers ook Canon printers en voor kantoor en voor de veelgebruikers LOMOND EVOJET printers waar we zelf importeur van zijn sinds 1 mei 2013.