frequent filler
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Frequent Filler Filosofie

Ons motto "printen zonder gedoe" zegt het allemaal. We willen dat mensen op een goede manier, tegen een goede prijs gemakkelijk kunnen printen. Met gemakkelijk bedoelen we dat er op een gemakkelijke manier besteld kan worden, opgehaald kan worden, maar ook dat wij gekozen hebben voor printers en cartridges die "zonder gedoe" kunnen worden gebruikt en waar je altijd terecht kunt met vragen. We letten daarbij ook op hergebruik, waarbij wij juist zeggen dat een cartridge bedoeld is om meerdere malen te kunnen gebruiken, voordat deze weggegooid wordt vandaar ons Frequent Filler programma en naam voor onze klanten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (mvo) en Sustainability Index Als modern bedrijf, en zeker als thema in onze produkten terug te vinden, is dat wij ons bezig houden met hergebruik en het beperken van ons energie verbruik. Onze cartridges en printers zijn hierop juist uitgezocht: met oog op het milieu ingezameld, geproduceerd en verkocht. Als uw bedrijf/school/instelling daar net zo mee bezig dan kan er veel geld bespaard worden in aanschaf van printers, cartridges en energieverbruik en ook nog op een milieuverantwoorde wijze. Zowel onze leveranciers als ook onze eigen groothandel gebruiken spaarzaam groene energie (GreenChoice) en zijn voorzien van zonnecollectoren en zonnepanelen. Alles bij mekaar doen we er alles aan om het milieu te sparen en om duurzaam te ondernemen.

Kom naar een van onze winkels die samen met PostNL te vinden zijn in Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid, zie contact voor adressen.