frequent filler
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Frequent Filler levert hoge kwaliteits cartridges die uit de remanufacturing industrie komen. Naast het hergebruik letten wij er ook op dat de fabrikanten duurzaam werken en de cartridges weer terugnemen om ze te hergebruiken of te rercyclen. Door onze ervaringen als retailer/groothandel voor meer dan 10 jaar (InkStation, Frequentfiller en Cartridge Depot) weten we kwaliteit goed te vinden. Op die manier verkopen we cartridges die voldoen aan de normen van de Europese consument en aan hoogwaardig kantoorgebruik zoals ook bij de originele produkten voor handen is.

Frequent Filler levert momenteel 2 soorten cartridges en onze eigen produktie: Namelijk Secondlife Cartridges en Frequent Filler cartridges (made in Germany). Ook bij de toners leveren we een goedkopere variant en voor kantoor onze PRO-series toners van Nederlandse kwaliteit. En we hebben onze eigen produktie voor alle Refills die we in de winkels en online verkopen. Uw bebruikte cartridges gaan een tweede leven in en wij zorgen dat ze weer hervult terugkomen. Uiteraard zijn al deze cartridges getest en gecontroleerd voordat ze verkocht worden, zodat er geen kwaliteitsverlies is. Cartridges die stuk, of niet goed van kwaliteit zijn of die door de printer niet geaccepteerd worden, worden gerecycled.


Voor de printers die alleen nieuwe cartridges accepteren adviseren we altijd om een ander merk printer te nemen of om een dubbele capaciteits compatible cartridge te nemen. Zo kan de consument/gebruiker toch nog geld besparen. Ook leveren we ook originele catridges voor scherpe prijzen.